Din Marknadsföringsbyrå i Jämtland

fjallbyran-marknadsforing-jamtland-klovsjo

Vi på Fjällbyrån älskar kommunikation och marknadsföring. Låt oss hjälpa er med det vi älskar allra mest- Affärsutveckling som går hand i hand med er marknadsföring. Läs gärna vidare och om du tror att vi är en perfect match skulle vi älska att få bli din marknadsföringsbyrå i Jämtland.

Digitaliseringen stormar framåt och öppnar helt nya affärsmöjligheter som vi aldrig ens kunnat drömma om, men också utmaningar för företag som som är beroende av att anpassa sig till sina kunders nya förväntningar och den allt hårdare globala konkurrensen. Det gäller att man som företagare och marknadsförare är förändringsbenägen och flexibel. Det enda man vet säkert är att man inte vet vad som kommer att hända imorgon. Det är vi helt övertygade om det har lagt grunden för vårt sätt att arbeta. Här kan du läsa mer om oss.

Undersökningar visar att så många som 7 av 10 konsumenter väljer produkter och tjänster utifrån ett företags värderingar. Företag som lyckas kommunicera och leva sina värderingar har med andra ord en guldgruva med potential att hämta. Därför är det viktigt att era värderingar, er affärsutveckling och marknadsföring talar samma språk. Bara genom att lyckas med detta skapar ni en långsiktig relation och trovärdighet med era kunder och potentiella ny kunder.

Men vad gör vi då?

Trodde aldrig du skulle fråga:) Det vi framförallt hjälper våra kunder med är att utveckla deras synlighet i digitala kanaler och i samma veva bidra till deras affärsutveckling. Det är just denna kombination som vi brinner för. Marknadsföring för oss är inte bara en annons eller en press release, det är en helhet där man först och främst har lagt en grund i form av en strategi. Ett företag idag har många kanaler på sin lyra och det är viktigt att dessa samspelar och samtidigt kompletterar varandra, precis som alla instrument i ett after ski band:) Vi hjälper er att sätta ihop bandet och får alla delar att spela tillsammans. Här kan du läsa mer om våra våra marknadsföringstjänster och helhetslösningar. För den sakens skull behöver vi inte göra allt. Vi kan ta hand om en liten del, men vi tycker det är viktigt att ni har ett helhetstänk.

Innehållsmarknadsföring

Det här ordet förtjänar inte bara ett stycke, inte heller en egen artikel, det borde få en hel bok (vi har dock inte skrivit någon bok (än). Vi tror däremot stenhårt på innehållsmarknadsföring eller content marketing som man man säger på Svengelska. Innehåll som engagerar, inspirerar och informerar skapar relationer, och relationer är just det vi söker med både företag och individer! Anledningen till att vi tror så starkt på innehåll är att vi gång på gång sett att det funkar! Vi vill gärna hjälpa er skapa innehåll som riktar sig till era befintliga och potentiellt nya kunder!

Data leder till nya insikter

Vi tror att kloka beslut inom den digital marknadsföring är baserade på data. Med hjälp av data och analys kan du få insikter om dina kunders beteende och hur de interagerar med ert företag. Grunden i detta är för oss Google Analytics som vi använder dagligen för att förstå och bidra med nya insikter till våra kunder. Men hur mycket data man än har gäller det att titta på den med kritiska ögon och utgå ifrån företagets kärnaffär och inte stirra sig blind på specifika nyckeltal.

Tillsammans är vi starka

Vi tror att man utvecklas av att samarbeta och vi vill gärna utvecklas tillsammans med er! Ni som kund är lika viktiga för vår utveckling som vi vill vara för er som leverantör! Vi tror också att företag som finns på samma plats eller jobbar i samma bransch har mycket att vinna på att samarbeta. Därför hjälper vi gärna er att bolla idéer och skapa nya samarbeten som kan stärka er och era framtida vänners varumärken.

Klicka här om du är du intresserad av platsmarknadsföring.

Fjällbyrån i Jämtland

Fjällbyrån är en marknadsföringsbyrå i Jämtland, här finns en perfekt combo av utmanande fjällvärld och skönt stadshäng. Att döma av vårt namn kan ni säkert gissa var vi håller till… I fjällen:) Du hittar oss närmare bestämt i Klövsjö, vad som av många kallas ”Sveriges vackraste by”. Vi är möjligen lite partiska men fullt beredda att hålla med:) Vi har kunder över hela Jämtland och Fjällbyrån har faktiskt hittat kunder över åtminstone halva Sverige i vår ambition att bidra till bättre marknadsföring.

Fjällbyrån ❤️ Små företag

Jämtland Härjedalen kryllar av drivna företagare, här finns ett öppet klimat och en vilja att hjälpa varandra. Av just den anledningen tycker vi att det är extra roligt när vi kan arbeta med små och medelstora bolag. Att använda en professionell byrå som stöttar en i sin marknadsföring tycker vi ska vara möjligt för både stora och små.

Nya kunder med hjälp av Googlekraften

Vi på Fjällbyrån har vigt orimligt många timmar åt att lära och oss hur Google algoritmer fungerar och hur man på bästa sätt kan utnyttja det nya konsumentbeteendet som sökmotorerna erbjuder. Hur söker egentligen konsumenterna efter just dina produkter/tjänster? Vilka söktermer kan leda till nya affärer för ert företag? Vi är en marknadsföringsbyrå som sätter kunden i fokus och det gäller även när vi vill förstå era kunder för att på bästa sätt kunna möta deras behov och stötta er att skapa relevant och värdeskapande marknadsföring.

Vi erbjuder både oss att utveckla er synlighet i sökresultaten genom Google Ads och sökmotoroptimering.

En marknadsföringsbyrå i tiden

För att vara relevanta och aktuella investerar vi löpande i kompetensutveckling. Vi behöver vara på tå när konsumenternas beteende förändras. Genom att anlita oss får ni en byrå som utmanar och samtidigt har båda fötterna på jorden.

Var du än bor i vårt avlånga land vore det fantastiskt roligt att få prata mer med dig!

Så hur blev det? Är vi en perfect match? Vi skulle älska att få förtroendet att bli din marknadsföringsbyrå!

@ marcus@fjallbyran.se
📞0708 25 25 44

Tack för att du läst hela vägen hit!

Marcus Ståhl