Viljan att aldrig stå still

aldrig-sta-still-abbe

Allt går snabbare idag än det någonsin har gjort och det finns egentligen ingenting som talar för att det kommer att sakta ner, snarare tvärt om. Som företagare eller beslutsfattare kan det givetvis låta stressande men vi tror att man istället ska anamma det nya och hitta ett förhållningssätt där man hanterar förändringar som en del av resan.

Learning by doing

På fikonspråk kan man tala om ett agilt arbetssätt. Den formella översättningen till svenska är att man ska jobba lättrörligt och smidigt. Men det vi anser att det handlar om är att man måste testa sig fram och lära sig av sina ”misstag”. Misstag är för övrigt ett ord vi borde radera, kan vi inte kalla det lärdomar istället? Det är först när vi har testat något som vi vet om det funkar. Och så länge ni orkar testa nytt och löpande utvärderar är vi övertygade om att ni kommer bli lite bättre på det ni gör än ni var igår.

Vårt erbjudande

Det är på det här sättet som vi tar oss igenom en vanlig dag eller vecka. Det är egentligen inget unikt men det är en inställning till livet som vi gärna vill sprida vidare. Ni vi arbetar med er som kund vet vi att både ni och vi kommer att kunna dra lärdomar av vårt samarbete och de resultat vi kan utvärdera.

Det här är ett arbetssätt som vi arbetar efter i så gott som alla situationer. Vi vidareutvecklar oss löpande, vi lär av andra och vi lär inte minst av er – våra kunder.

Marknadsföring i en föränderlig värld

Just så kallar vi en föreläsning som vi gärna kommer ut till er och håller. Förslagsvis i kombination med en kreativ workshop om er framtida synlighet i digitalas kanaler. Föreläsningen fokuserar på hur man som företagare och marknadsförare ska fatta beslut och vilka krafter som styr det digitala landskapet. Detta utlovas:

  • Handfasta tips
  • Ögonöppnande statistik
  • Mycket inspiration att ta nästa

Vill du arbeta med en byrå som ständigt vill utvecklas? Vill du utmanas att ta nästa steg? Hör av dig vettja!

Marcus Ståhl