Om oss & vår filosofi

För att vårt framtida samarbete ska ge maximal effekt är det viktigt att vi lär känna varandra och att ni får förtroende för att vi kan hjälpa er på er resa. Vår ambition är att alltid vara på tå och upplevas som innovativa. Nedan får du chans att lära känna oss lite bättre.

Fjallbyrån finns här för dig

Fjällbyrån är en marknads- och affärsutvecklingsbyrå från fjällen. Vi jobbar med kunder över hela Sverige, stora som små.

1IMG_1714

Content marketing

Vi tror starkt på marknadsföring som är värdeskapande, relevant och inspirerande. Genom lång erfarenhet av content marketing (eller Innehållsmarknadsföring om vi ska skippa svengelskan) har vi gång på gång sett att det funkar. Vi hjälper er gärna att lägga upp en plan utifrån era förutsättningar och behov och givetvis hjälper vi er att skapa innehållet också. 

people-2591874_1920

Vi älskar mätbarhet

Vi vet att för att man ska kunna säga att något har lyckats så måste man kunna mäta det. Och för att veta var man ska så måste man ha ett mål, det är först då du kan staka ut vägen till toppen. Och när man kämpar mot sitt mål måste man löpande utvärdera och förändra, på det sättet kan man hela tiden dra lärdom och bli lite lite bättre:) Därför arbetar vi ofta efter några enkla steg.

1. Mät

Se till att du kan mäta era aktiviteter.

2. Skapa

Nu är det dags att göra verkstad. Gör aktiviteten som ni vill genomföra.

3. Utvärdera

Det fiffiga med att ni mäter aktiviteterna är att de går att utvärdera efteråt.

4. Dra lärdom

Hela poängen med att utvärdera är att försöka bli lite lite bättre till nästa gång.

5. Repetera

Repetera om och om igen så lovar vi att du garanterat kommer närmre att nå dina mål.

Fjällen is the shit!

Fjällen är en outtömlig källa till äventyr, aktiviteter och inte minst rekreation. Vi har startat en sajt för att få fler att upptäcka fjällen som resmål. På sajten hittar du mängder av inspiration och hundratals fjällföretagare som är redo att skapa oförglömliga semesterminnen med dig! Vi vågar sticka ut hakan och kalla det Sveriges största sajt om fjällen. Här erbjuder vi fjällföretagare möjlighet att nå nya gäster, hör av dig så kan vi berätta mer! 

Läs mer om fjällen!

solnedgång_klövsjö_foto_Destination_Vemdalen
Storsjön i Jämtland

Storsjön - Jämtlands Hjärta

Om ni inte riktigt greppet det än så kan vi berätta att vi brinner för besöksnäringen:) Vi lanserade nyligen sajten Storsjön.com som är en digital guide till allt som Storsjön har att erbjuda. Vi vill med den satsningen sätta Storsjön på kartan och samtidigt skapa en plattform för att stärka den lokala näringen.

Visste du att det är Sveriges femte största sjö och troligen mest mytomspunna?

Läs mer om Storsjön!

Marcus Ståhl på Fjällbyrån

Blogg om marknadsföring

Marcus har fått äran att gästblogga på Turismnytt. Där delar han med sig av intressanta reflektioner, relevanta nyheter och tankar som rör marknadsföring, digitalisering och kommunikation i besöksnäringen.

Här hittar du Marcus blogg. 

fjallbyran-klovsjo-marknadsforing-jamtland-1170x600

En bättre värld

Det låter såklart lite präktigt och förmätet att vi som ett litet bolag i norrlands inland säger att vi vill bidra till en bättre värld. Men var ska vi börja om inte med oss själva? Vi har därför 10 budord som vi använder som moralisk och strategisk kompass. De finns fritt för alla att läsa här på vår hemsida. Skulle det vara så att du gillar vad du läser så uppmanar vi dig att "stjäla" konceptet rakt av och göra till dina! Ju fler som vill bidra till naiv världsförbättring desto bättre:) Läs vår extra-allt-policy här. 

En del av bilderna på hemsidan ägs av Destination Vemdalen och är tagna av Vemdalen Foto, Karl Vertergård. Då Fjällbyrån valt att bli delägare i destinationsbolaget har vi rätt att använda bilderna. Stort tack till Destination Vemdalen för bilderna och för ert arbete!