Referenser för Business Region MidSweden

Vi vill börja med att välkomna er till vår referenssida, vi är mäkta glada att ni hittat hit och vi hoppas att ni ska bli än mer intresserade efter att ni spanat in den här sidan:) Här hittar ni ett axplock av tidigare produktioner som vi skapat.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor! 

logga-business-region-midsweden-vit

Fjällbyrån + Hypix = 💥

Vi är två små bolag med stor passion för värde- och effektskapande kommunikation. Vi bor och verkar i Klövsjö där vi trivs som fisken i havet (fast på ett fjäll). Vi har insett att genom att samarbeta kan vi lyfta varandra och skapa ännu bättre produktioner och tjänster för våra kunder.

Liten är stark

Vi är förvisso små och dessutom nystartade men det hoppas vi att ni ska se som något positivt. Just för att vi är små och nystartade blir varje kund, varje produktion och varje uppdrag så otroligt viktigt. Därför kommer vi att göra allt som står i vår makt för att ni ska bli nöjda. 

marcus-stahl-dvab-foto-kenneth-grym-low

Film skapar värde

Vi på Fjällbyrån är övertygade om att värdeskapande marknadsföring alltid får den uppmärksamhet den förtjänar. Därför sätter vi kunden i fokus redan från start, vi vill engagera, informera och inte minst inspirera kunden till handling.
Videoinnehåll blir allt viktigare för företag. Rörlig bild har möjlighet att engagera och imponera på ett sätt som textkommunikation bara kan drömma om. Videoinnehåll prioriteras av de stora globala mediejättarna, det får folk att stanna upp i scrollandet och det bygger ditt varumärke. Låt oss skapa innehåll som hjälper er nå ut! 

Produktfilm Yachtsale

"Den svenska båttillverkaren Delta har sedan starten 2002 har varit synonymt med båtar som har en sportig attityd, otroligt moderna linjer och en inredningsatmosfär med stark båtkänsla."
- Ur Yachtsales annons.

Detta är precis vad vi försökt att förmedla.

För detta projekt har Victor producerat allt från scratch, musik, film och regi.

Hedin Bil

I detta projekt har vi filmat en Cadillac XT5 åt Hedin Bil.

Få bilmärken utstrålar samma lyx och klass som Cadillac, därför har vi skapat en kort, koncis och intressant video med en vacker stillhet, natur och lekt en del med reflektioner. En film man gärna ser två gånger om för att uppfatta alla detaljer.

I detta projekt har Victor producerat allt från grunden, musik, film och redigering.

Egenproducerad musik

Victor som driver Hypix AB är inte bara en fena på filmproduktion. Han är dessutom musiker. Det gör att vi kan inkludera egenproducerad musik i vårt anbud. Om ni däremot har särskilda krav så får musik köpas loss. Här hittar ni ett smakprov på vad Victor har skapat tidigare.

Tack för att du tog dig tid att spana in våra referenser. Hoppas att vi hörs snart och att vi får chansen att visa vad vi går för!