Filmproduktion på fjällvis

Innehåll är en allt viktigare byggsten för att företag ska lyckas med sin marknadsföring. Vi på Fjällbyrån brinner för användbart och engagerande innehåll. Vi vill skapa WOW och AHA! Vi är ett litet bolag med stort engagemang. Vi tar hand om ert filmprojekt från ax till limpa, från manus och projektledning till inspelning, redigering och musikproduktion om så önskas.

Från idé till färdig produktion och distribution

Film gör det möjligt att skapa och förmedla levande platser, ögonblick och känslor på en helt annan nivå till er publik eller målgrupp. 

Filmproduktion på fjällvis
Manus och planering.
Foto och inspelning.
Redigering och musik.
Marknadsföring och räckvidd.

Region Jämland Härjedalen

Genom projektet Energieffektiva företag Jämtland Härjedalen har 53 företag runt om i länet fått investeringsstöd till olika energieffektivitetsåtgärder, några exempel bland dessa fick vi i uppdrag att filma. Inspirerande och viktigt!

vimeo-video-thumbnail

Business Region Midsweden

Vi fick uppdraget att under 2021 producera denna film för Region Jämtland Härjedalen. Syftet att attrahera till fler företagsetableringar och sprida info och inspirationen om ett starkt näringsliv med enorm potential. Det är något som vi självklart vill bidra till! 

Hovde Kök & Bar

Mitt på Vemdalsskalets torg hittar ni denna drömmiga resturang. I denna korta film återger vi den varma och härliga miljön, nivån på matlagningen och deras stora utbud av god dryck.

 

 

vimeo-video-thumbnail
vimeo-video-thumbnail

Vemdalen Catering - Bröllop

På denna utflykt fick vi haka på Vemdalen Catering när de caterade ett bröllop på Vemdalens Hembygdsgård. Underbar och fjällnära miljö, otrolig mat och ett väldigt roligt tempo att försöka haka på och föreviga.

Klövsjö Stenugnsbageri

Att få jobba tillsammans med det lokala bageriet och inspirera fler att äta semlor av goda och schysta råvaror kändes som något vi skulle kunna göra i utbyte mot en semla, men vi fick lyxen att kunna kalla det vårt jobb. Tack för uppdraget! och tack för allt gott ni bakar! 

Klövsjö Stenugnsbageri

Finns det något bättre än fredagsmys med en lokalproducerad pizza med massa smaskens på? Nope! Ytterligare ett uppdrag vi med stolthet vill visa upp och som vi med stor glädje skulle göra om och om och om igen... 

Bokavilla.se

Det här är några av de läckraste husen vi besökt. Fantastiskt läge, unika inredningar, exklusiva materialval och en jäkla go känsla. Stort tack till Bokavilla-gänget för förtroendet att ska både film och hemsida!

vimeo-video-thumbnail

Bräjks

I Björnrike hittar du Bräjks i drömläge precis intill backen. På Bräjks ordnas allt från lunch, fika och middag till afterski med trubadur och utsikt mot Sonfjället.

Tänndalens Skiduthyrning

Här hyr du skidor snabbt och smidigt för alla dina fjälläventyr i Tänndalen. I affären hittar du alla tillbehör och kläder du kan behöva.

vimeo-video-thumbnail