Referenser och tidigare projekt

Fjällbyrån är en liten digital byrå i Norrlandsinland, närmare bestämt i Klövsjö, på gränsen mellan Jämtland och Härjedalen. Vi arbetar både med utbildningar och workshops men också mer konkreta konsulttjänster för att stötta dig som företagare och marknadsförare. Här har vi samlat några av våra tidigare projekt med lite länkar samt uttalanden från tidigare kunder. Vi skulle älska om vi fick visa vad vi går och samarbeta med er också:) 

marcus-stahl-dvab-foto-kenneth-grym-low

Tidigare uppdrag inom utbildning och seminarier

Vi på Fjällbyrån är övertygade om att kunskap är bästa sättet till förändring och ska man förändra ett beteende till det bättre krävs både kunskap men också motivation och repetion för att anamma en ny vana. Det försöker vi erbjuda i alla våra utbildningar och workshops. Här kan du se några av våra tidigare uppdrag.

Visit Sweden

I December 2020 fick Marcus äran att hålla ett halvdagsseminarie på uppdrag av Visit Sweden på temat "Lär dig dra nytta av Googlekraften".

Hushållningssälsskapet

En fullspäckad halvdag uppdelad i med ett block före och ett efter lunch. Block 1 "Marknadsföring i en föränderlig värld" och på eftermiddagen var fokus på "Hur man lyckas sälja in sig själv digitalt".

Krokoms Kommun

Två frukostseminarier för att utveckla företagen i Krokoms kommuns digitala synlighet och marknadsföring. Hemläxa att göra inför uppdraget samt tillgång till filmat innehåll efteråt för fortsatt utveckling.

Destination Sigtuna

Två timmars seminarie med syfte att lära företagen i destinationen att bättre nyttja Googlekraften. Presentationen riktar sig till besöksnäringen och tar konkreta exempel från den lokala marknaden för att skapa bättre förståelse och relevans.

Smålands Turism

2024 hölls heldagsworkshop på temat "Nyckeln till digital framgång för besöksnäringen" i Kosta. Marcus höll i stora delar av programmet med både föreläsning och workshop. Med i programmet fanns även Helene Berg, vd Smålands Turism.

Vårt upplägg på kurser och utbildningar

Vi vill inte bara inspirera under en timme eller två. Vårt mål är alltid att skapa en långsiktig förändring. Det gör vi genom att alltid försöka erbjuda olika tillägg och mervärden som hemläxor, mallar, digitala guider, blogginlägg och filmklipp.
HÄR KAN DU LÄSA MER OM VÅRA FÖRELÄSNINGAR INOM MARKNADSFÖRING.

Vi är ingenting utan våra kunder

Därför blir vi alldeles glada in i själen när vi får så fina uttalanden från våra kunder:) Tack!

”Jag har jobbat tillsammans med Marcus i hans tidigare roll och imponeras av hans ödmjuka och framåtsträvande sätt att ta sig an frågeställningar. Nystartade Fjällbyrån sköter vår digitala annonsering och i uppstarten har Marcus visat stor passion för att förstå vår verksamhet för att kunna leverera på topp. Ser fram emot vårt framtida samarbete med Fjällbyrån!”
Lotta Anestedt, Destination Lofsdalen

"Jag fick värdefull hjälp av Marcus att förstå och nyttja Googlekraften. Tack vare honom vet jag hur jag ska ta nästa viktiga steg på mitt företags digitala resa. Tusen tack Marcus för nya verktyg att lägga i min verktygslåda!”
Lotta Backlund, Green Owl Travel
”Vid två tillfällen har jag haft förmånen att lyssna på Marcus från Fjällbyrån på temat hur man som företagare på bästa sätt använder Googles verktyg, vi har fått många handfasta tips och knep som har hjälpt oss framåt”
Sofie Jugård Löfgren, Aktivut

"Fjällbyrån levererade en väldigt inspirerande och väl avvägd utbildning i Google my business och sökmotoroptimering för våra partnerföretag inom Destination Sigtuna. Ett stort engagemang från Marcus att sätta sig in i de deltagande företagens verksamhet och exempel från destinationen gjorde att föreläsningen kändes anpassad och aktuell.

Att Marcus genom väl avvägda pauser med uppgifter lyckas hålla ett engagemang uppe under 2 ½ timme,  i digitalt format, ger ett extra plus i kanten."

Anna Lakmaker, vd Destination Sigtuna AB

Några hemsidor vi byggt

Kommunförbundet i Jämtland Härjedalen

Webbutveckling

När Jämtland Härjedalen fick ett Kommunförbund fick vi den stora äran att bygga deras hemsida. Uppdrag att extra fokusera på att skapa en hemsida som upplevs tillgänglig, funktionell och lättnavigerad. Besök sidan här.

Björns Brasserie

Webbutveckling

När Björns Brasserie, en restaurang i Björnrike, skulle slå upp portarna var de givetvis i behov av en ny hemsida. Fjällbyrån fick uppdraget och det är vi mäkta glada över, vi är dessutom stolta över resultatet. Vi har även fått förtroende att sätta upp och optimera Björns Brasseries annonsering via Google Ads.

Klövsjö Stenugnsbageri

Webbutveckling

Klövsjö Stenugnsbageri såg utmaningar i förändrade beteenden hos kunderna och allt fler som använde företagets digitala kanaler för att hitta information, menyer och beställa. Vi på Fjällbyrån fick i uppdrag att skapa en modern och säljande hemsida. Hoppas du gillar upplägget 🙂

Bokavilla.se

Hemsida för ECO LIFE GLOBAL

Eco Life Global är företaget som står bakom några av fjällvärldens exklusivaste villor. Villa Björnrike med 16 bäddar och över 1000 kvm och nyöppnade Villa Design som erbjuder ett exklusivt livsstilsboende exakt vid skidbacken. Vi fick ta fram deras nya webb och allt innehåll, rörligt och text. Tack för förtroendet! Besök Bokavilla.se.

Bräjks Matbar

Webbutveckling

Har man en restaurang med högt tryck under högsäsong är det skönt att slippa tänka på att ens hemsida ska fungera och uppdateras med innehåll. Bräjks anlitade Fjällbyrån för just detta och vi gjorde en funktionell sida där vi kontinuerligt uppdaterar menyer och evenemang efter säsongens händelser.

Tänndalens Skiduthyrning

Webbutveckling

Planerar du ett besök i härliga Tänndalen eller är du redan där och letar efter utrustning? Kika in på hyrskidor.se för att läsa mer om allt som Tänndalens Skiduthyrning har att erbjuda.

Ytterligare några uttalanden från våra grymma kunder

"Fjällbyrån med Marcus Ståhl i spetsen som har gjort hemsidan, har gjort den bättre än vi kunnat föreställa oss. Den har en proffsighet som verkligen förmedlar konceptet på restaurangen på ett mycket bra sätt. Tilläggstjänsterna inom marknadsföring är väldigt viktig för oss då vi har lite kunskap om detta område. Den personliga kontakten och alla möjliga idéer inom marknadsföring som Marcus kommer med är ovärderlig. Tack för det!"

Peter Dahlbäck, Björns Brasserie

"Tusen tack Marcus för en inspirerande föreläsning! Väldigt värdefullt!"
Deltagare på seminarie för Hushållningssällskapet
Marcus var toppen att lyssna på och det var lätt att förstå och kändes lättsamt och trevligt. 10 av 10."
David Schutzer, Åre Mountain Kimchi