Våra tjänster

Här har vi samlat idéer och ett axplock av vad vi kan erbjuda men i slutändan är det först efter ett gott snack som vi vet hur och om vi ska samarbeta. I vårt nätverk har vi samlat en bred kompetens och kan hjälpa er med det mesta inom marknadsföring, affärsutveckling och digitalisering. Hör gärna av dig;)

Utveckling idag & imorgon

Löpande utveckling av er digitala synlighet. Vi brinner för marknadsföring och det är vår kärnprodukt. Vi tycker att ni ska fokusera på det ni brinner för. Vi kan ta hand om er hemsida, marknadsföring och kampanjer. Vi är med er från koncept till uppföljning. Genom Fjällbyrån kan du prenumerera på effektiv marknadsföring.

Läs mer om att prenumerera på marknadsföring.

Framtidssäkrad hemsida för dina behov

Vi har utarbetat en kostnadseffektiv modell för att skapa attraktiva och skräddarsydda hemsidor för just dina behov. Vi är med från ax till limpa utan att det behöver kosta en förmögenhet. Vi stöttar er med en effektiv hemsida som är anpassad för både kund och sökmotorer. Även efter färdigställande finns vi med er på er fortsatta resa.

Skapa förändring på riktigt

Digital Bootcamp är ett program på 6 veckor där deltagarna löpande coachas och utbildas för att hantera och förstå det nya digitala samhället och de möjligheter som erbjuds. Utveckla din förmåga att synas digitalt.

01

Sätta mål

Nuläge, syfte/mål, kanalval, resurser, Google Analytics mm.

02

Aktivering

Planera, skapa och aktivera budskap och kampanjer i soc medier och hemsida.

03

Utvecklas

Nya rutiner & sätt att utvärdera hjälper dig att fortsätta utvecklas.

Vilja att vinna

Att arbeta med oss ska kännas som en vinst. Vi är måna om att mäta de aktiviteter vi gör och vi gör allt för att visa resultat som ger effekt. 

Innehållsskapande

Vi brinner för engagerande innehåll som inspirerar och informerar. Det har dessutom visat sig sig ge resultat. Låt oss berätta er story och skapa liv och kontinuitet i era kanaler.

Affärsutveckling

Vi tror att marknadsföring och affärsutveckling måste gå hand i hand. Vi är gärna med er hela vägen från koncept till effektmätningar. 

Google

Google är så mycket mer än många känner till. Mätning och annonsering är två områden där Google är snudd på oemotståndliga. Vi hjälper er gärna att dra nytta att Googlekraften!

Sociala medier

Sociala medier är idag en naturlig del av livet för både konsumeter och företag. Ett viktigt verktyg för att hitta nya kunder och behålla en tät relation med befintliga. Vi hjälper er med strategi, innehåll och annonser.

Högre upp i sökresultaten

Sökmotoroptimering handlar om att få fler att hitta er hemsida via sökmotorer som ex Google. Att synas på rätt sökord innebär att fler potentiella kunder hittar er. Vi hjälper er att ranka högre upp. 

Projekt- och processledning

Står ni inför utmaningar som innefattar affärsutveckling och digitalisering? Kanske är ni flera involverade som behöver samverka? Vår övertygelse är att de bästa resultaten uppnås om man först är överens om nuläge och framtida behov. Sen kan man göra verkstad. Vi tar er igenom hela processen från uppstartsmöte till färdig produkt/tjänst. Kanske är det en förbättrad digital synlighet men det kan också vara nya sätt att samarbeta.

Nya kunder med hjälp av Google Ads

Googles smarta algoritmer och enorma räckvidd skapar fantastiska möjligheter för oss företagare och marknadsförare. Vi kan rikta våra annonser till just den specifika målgruppen vi vill vid rätt tillfälle, med rätt budskap. Genom att noggrant mäta resultaten kan vi dessutom utvärdera och löpande förbättra er annonsering för att nå era mål. Det kallar vi affärsnytta det:)
Låt oss ta hand om er synlighet hos Google. Marcus som driver Fjällbyrån är certifierad i Google Ads och arbetar idag löpande med ett flertal kunder.

google-ads-destination-vemdalen-sonfjallet

Vi är ingenting utan våra kunder

Därför blir vi alldeles glada in i själen när vi får så fina uttalanden från våra kunder:) Tack!

”Jag har jobbat tillsammans med Marcus i hans tidigare roll och imponeras av hans ödmjuka och framåtsträvande sätt att ta sig an frågeställningar. Nystartade Fjällbyrån sköter vår digitala annonsering och i uppstarten har Marcus visat stor passion för att förstå vår verksamhet för att kunna leverera på topp. Ser fram emot vårt framtida samarbete med Fjällbyrån!”
Lotta Anestedt, Destination Lofsdalen

"Jag fick värdefull hjälp av Marcus att förstå och nyttja Googlekraften. Tack vare honom vet jag hur jag ska ta nästa viktiga steg på mitt företags digitala resa. Tusen tack Marcus för nya verktyg att lägga i min verktygslåda!”
Lotta Backlund, Green Owl Travel
”Vid två tillfällen har jag haft förmånen att lyssna på Marcus från Fjällbyrån på temat hur man som företagare på bästa sätt använder Googles verktyg, vi har fått många handfasta tips och knep som har hjälpt oss framåt”
Sofie Jugård Löfgren, Aktivut
Bilden visar Marcus Ståhl som driver Fjällbyrån, i bakgrunden ser man fjäll och en vacker sjö.

Besöksnäringen online

Marcus som startat Fjällbyrån var tidigare VD på Destination Vemdalen och har många erfarenheter och tips till dig som besöksnäringsföretag. Han håller workshops och föreläsningar inom marknadsföring och brinner för besöksnäringen.

Läs mer om vår syn på destinationsmarknadsföring

Högre upp!

Vi tror starkt på kraften i riktigt bra innehåll och vad vi lärt oss genom åren är att sökmotorer som Google gillar just detsamma! Med rätt innehåll och struktur skapar vi en trafikmotor som hjälper er att nå ut till nya och befintliga kunder vid rätt tillfälle. Dessutom helt utan annonskostnad. Ett långsiktigt seo-arbete gynnar er affär över lång tid. Vi hjälper er förbättra er sajt och ert innehåll. Från strategi till mätbara resultat, men ta’t lugnt, vare sig Rom eller Hammarbybacken byggdes på en dag.

Läs mer om Sökmotoroptimering.

Bilden visar ett sökfält liknande Googles med söktermen "sökmotoroptimering" samt en fin bakgrund från fjällen.
Stua

Kickstarta arbetet med er digitala marknadsföring

Investera en förmiddag av er tid som kan bli startskottet på en bättre synlighet online. Vi arbetar tillsammans med fullt fokus på er marknadsföring utifrån era förutsättningar. Innan vi ses har vi gjort vår hemläxa och efteråt är det er tur att leverera:) Detta blir en förmiddag full av konkreta tips, nya reflektioner och massa inspiration. Hör av dig så berättar vi mer!