WordPressutvecklare till Fjällbyrån?

Rekrytering Wordpressutvecklare

Jag driver Fjällbyrån sen tre år tillbaka, vi är tre personer i bolaget idag. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster inom webbutveckling och nu undrar jag om det finns någon härlig WordPressutvecklare i mitt nätverk som skulle vara intresserad av en deltidstjänst? Som eventuellt kan bli en heltidstjänst på sikt. 

Du kommer att äga alla våra hemsidesprojekt och därmed avlasta mig som gör det mesta av det jobbet idag. Du driver projekten från ax till limpa och ansvarar för allt från server till grafisk form. Kanske frilansar du idag men vill hamna i ett lite (med betoning på lite:)) större sammanhang och få kollegor. 

Jag ser framför mig att tjänsten är 50% inledningsvis med start runt årsskiftet. Vi har många små och medelstora kunder, dina uppgifter blir både att underhålla och uppdatera befintliga sidor samt att skapa nya. Vi har också ett flertal webbar vi tagit över från annat bolag som ska flyttas till oss som behöver kärlek och ny PHP-version mm. Vi är ett litet bolag så här får alla hjälpas åt med det som behövs. 

Min ambition och förhoppning är att tjänsten ska bli heltid över tid men det bygger på ett ökat kundunderlag.

Du har: 

  • Tidigare erfarenhet av wordpressutveckling 
  • Vill och kan driva projekt självständigt inkl kunddialog
  • Gillar både det tekniska och grafiska och kan arbeta med både och
  • Vill utvecklas inom SEO och digital marknadsföring
  • En inställning till livet att allt kan bli bättre och utveckling är något positivt
  • Är social och trivs i fjällen

Låter det intressant? 

Skicka ett par peppiga rader med kort info, CV samt länkar till tidigare jobb. Eftersom vi är ett litet bolag är det lika viktigt vem du är som vad du kan. Jag tänker att tjänsten är stationerad på Coworkinghubben Kollektivet i Klövsjö men du kanske har andra tankar?

Tack för att du läst och dela gärna med en vän som kan passa för tjänsten.

Tjänsten tillsätts endast om vi hittar rätt kandidat.

Se några av våra kundsajter på vår sida med referenser.

Fjällhälsningar
Marcus Ståhl
0708 25 25 44
marcus@fjallbyran.se