Wow va mycket tacksamhet och pepp!

Marcus Ståhl Marknadsförare i Jämtland

När jag startade Fjällbyrån i fjol visste jag inte riktigt vad som väntade mig och hur mottagandet av en marknadsföringsbyrå i fjällen skulle tas emot. Så här efter ett drygt halvår är jag så sjukt glad och taggad över Fjällbyråns framfart. När det nu närmar sig löning och jag kan konstatera att jag får lön även denna månad har jag en extra skön känsla i kroppen:) Det kan säkert vara en självklarhet för många men som nyföretagare får man rätta mun efter massäck.

Jag sa upp mig i november 2019 lyckligt ovetandes om en pandemi som skulle förändra hela samhället ett par månader senare. För Fjällbyråns del har pandemin kanske inte varit till fördel, men det har som med resten av samhället lett till en del förändringar och det har inte blivit som jag trodde. Men det har absolut inte blivit sämre utan snarare till det bättre!

Det är tack vare dig!

Jag skulle egentligen vilja nämna alla 26 grymma och härliga kunder som jag har fått äran att jobba med sen start men jag antar att GDPR och en del andra skulle ta illa upp:) Jag skulle också vilja nämna alla som på olika sätt stöttat, rekommenderat eller tänkt på Fjällbyrån. Ni ska alla veta att ni är viktiga för Fjällbyrån och att jag är tacksam att få jobba med er! Det krävs en del mod för att anlita den helt nystartade lilla byrån från landsbygden och jag är väldigt glad att ni gjort det!

Bara de senaste veckorna har jag fått några superspännande nya kunder tack vare en kompis kompis kompis. Eller någon som sett och hört om något som någon annan delade som ledde till ett samtal osv osv. Fjällbyrån har dessutom tagit sig långt utanför fjällvärlden och har redan fått kunder utspridda över landet. Även om jag jobbar med digital marknadsföring så måste jag medge att jag hade inte varit någonting utan relationer.

Skulle det nu vara så att du inte hört om Fjällbyrån tidigare och kanske vill ansluta sig som nummer 27 på kundlistan, då är du givetvis välkommen att höra av dig:) Här kan du läsa om våra värderingar.

Tack till alla vänner & kunder och trevlig helg! Nästa vecka lägger vi i en växel till🙂